13-04-07

Eindelijk...

Ben ik er weer! Na (bijna) twee maanden, vind ik eindelijk weer tijd (en inspiratie) om hier weer iets neer te pennen. Ik ben de voorbije maanden helemaal opgeslokt door mijn stage en het maken van mijn stagerapport.

Maar dat is nu ook af: over een paar uurtjes ligt het eerste geprinte exemplaar klaar. Dan kan ik alles nog eens nalezen en herwerken.

 

Dan resten er mij dus nog twee dagen om van de vakantie te genieten. Gelukkig voorspellen ze voor heel het weekend nog stralend weer: zonnen en zwemmen, dat is het programma... en oh ja, bbq staat er ook nog op!

 

Ik ga ten volle van het weekend genieten. Maandag moet ik namelijk weer naar school. Dan wordt ik verwacht om voor de rest van het jaar nog mee in het rijtje te gaan lopen. Daar zie ik echt wel tegen op. Ik had mijn 'ding' gevonden, mijn doel, mijn roeping: journalist zijn. En nu moet ik eerst nog terug op de schoolbanken kruipen. Gelukkig zijn er geen examens meer. Dat had ik helemaal vreselijk gevonden!

 

Tot snel... ECHT!

14:44 Gepost door saartje in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Bezoek uit het Hageland Ik wens je een prettig en zomers weekend. Het seizoen is aangebroken om terug actief te zijn in de tuin. Moest de opwelling je overmeesteren (niet verplicht uiteraard) om een kijkje te komen nemen in mijn plekje van rust, zoals ik het zelf noem, doe het dan. Je wordt ontvangen met open armen. Je blog is ordelijk, overzichtelijk en uitnodigend om zeker nog terug te komen. !!!!

Gepost door: Tuingenieter | 13-04-07

hopelijk heb je echt genoten dit weekend!

Gepost door: saartje | 17-04-07

De commentaren zijn gesloten.