14-02-07

important stage in my life...

Stage...

Het is dan eindelijk zover! Ondertussen ben ik al aan mijn tweede week bezig en ik geniet er gewoon van. Hoe meer ik bezig ben, hoe liever ik het allemaal doe. Natuurlijk is niet alles rozegeur en maneschijn. Het ene artikel is het andere niet. Niet alle onderwerpen waar ik moet over schrijven zijn even interessant, maar toch... Mijn verlangen om echt journalist te worden wordt weer eens bevestigd!

Het geeft een kick om je naam, of een afkorting ervan in de krant te zien staan... Sla het Nieuwsblad eens open op de regio sectie van Antwerpen en ga op zoek naar de kortjes, mini'tjes en artikels met sdi onder. DAT BEN IK!

 

Ze hebben me direct losgelaten op de wereld! De eerste dag schreef ik al dingen die de volgende dag in de krant stonden. Meer dan ik ooit had kunnen verwachten!

- Ik ging naar de persvoorstelling van Holiday On Ice. Kelly Pfaff was er ook...

- Ik ging straatinterviews doen op de St. Bernardsesteenweg: de mensen waren NIET tevreden. Alleen spijtig dat wegens plaatsgebrek een deel van mijn artikel in het niets verdween. Vooral spijtig omdat ze er de clue hadden afgeknipt!

- Ik ging op onderzoek naar de nieuwe studentenfeestjes in Red&Blue... Voor studenten door studenten, voor een zacht prijsje, maar is het leefbaar? (kreeg vrijkaarten! jeuj!)

- Vandaag ging ik naar de persconferentie van de Historische wapenbeurs. Werd ontvangen op koffie en taartjes. Taartjes die ik niet mag eten omdat ik mezelf op dieet heb gezet. Mensen vonden het zo spijtig dat ik taartje mee naar huis kreeg om aan R te voederen. Ziet er lekker uit! Stel je voor: Sara loopt van de ene kant van de stad naar de andere in de regen, met handtas in de hand, persmap en een klein doosje met een taartje in... jaja

 

Het leven van de journalist... een avontuur!

22:22 Gepost door saartje in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Smeekt eens of ge naar de persconferentie van de Nekkanacht moogt...Dan zien we mekaar nog eens!

Gepost door: Anna Stesia | 18-02-07

De commentaren zijn gesloten.