16-01-07

En of...

het weekend gedaan is!

Ik heb ondertussen weer twee examens achter de rug.

Nog ééntje te gaan...

 

Vandaag denk 'k dat 'k mag spreken van een succes: well done! You're very critical, I like that!

Die commentaar kreeg ik vandaag. En dan te bedenken dat ik ooit naar mijn hoofd kreeg dat ik niet kritisch genoeg was. Tja, smaken verschillen zeker? Of had het te maken met het onderwerp?

De Amerikaanse politiek ligt mij wel... Niet de politiek op zich, wel het bestuderen ervan. Het is mijn ding wel. Zie mezelf ooit wel op een redactie buitenland werken als specialist VS.

 

Droom, droom,...

 

Vrijdag is het volgende examen pas, vandaag leer ik dus niet meer! FOERT...

Niet dat ik onnuttige dingen ga doen.

Ik heb net, ja ik weet 't, hij staat er nog, de kerstboom afgebroken. Met de examens is dat er dus niet meer van gekomen. En R valt nog liever dood dan de kerstboom afbreken, lijkt me.

Ben wel gezellig gaan lunchen met I, van op kot vroeger. Deed goed om haar nog eens te zien. Zo tijdens het leren mis ik het wel dat er in de kamer naast me ook iemand zit te blokken. Gewoon even frustraties gaan luchten en er dan weer met twee invliegen. Ja, dat zijn de dingen die ik echt mis aan het kotleven.

 

Maar R heeft me goed verzorgd de voorbije weken. Hij heeft echt zijn best gedaan. En volgende week is hij jarig, dus zal 'k hem nog maar eens extra verwennen. Voor zijn verjaardag, maar ook voor het feit dat hij de examens zo gemakkelijk voor me heeft gemaakt (dat ik alleen aan leren moest denken).

 

Hmmm.... niet leren... wat ga ik doen? De afwas?

14:50 Gepost door saartje in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.