11-01-07

Weekend...

Oh, wat kijk ik enorm uit naar het weekend.

Het zalige, ongelooflijke fantastische weekend.

 

Ik heb het eigenlijk gewoon even gehad met het leren. Ik heb geen ontspanning meer. Gisteren heb ik gewerkt voor school tot ik ging slapen, ik ben opgestaan en ben weer begonnen. Dan ben ik examen gaan doen, om dan thuis meteen weer te beginnen. Maar het heeft niet mogen zijn. Tegen twee uur deze namiddag heb ik een slag van de hamer gekregen. Het ging niet meer. De Engelse woordjes weigerden in mijn hoofd te kruipen. Ik voelde mijn hart kloppen achter m'n ogen. Hoofdpijn besloop mij stilletjes.

 

Ik heb alles laten vallen en ben in bed gekropen. Twee uurtjes zalige slaap later, zweefde de hoofdpijn nog altijd door mijn hoofd. Zelfs twee pilletjes later was ik er nog niet vanaf. Nu probeer ik met volharding die woordjes mijn hoofd in te persen. Traag maar zeker, vinden ze hun plaatsje in mijn hersencellen. Hopelijk blijven ze er lang genoeg zitten!

 

Het weekend heeft nog nooit zo ver geleken op een donderdagavond. Morgen staat me nog een examen te wachten en een namiddag kopiêren op school. Voor het volgende examen. Volgende week moet ik nog drie vakken leren. Morgenavond is de helft van mijn examens voorbij...

 

Oh zalig weekend, kom maar snel... Hoe sneller je komt, hoe sneller het volgende weekend er zal zijn...

20:53 Gepost door saartje in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

:-) het beste nog met je verdere examens
groetjes

Gepost door: Borriquito | 11-01-07

Ik heb mijn Engels in een duister hoekje gegooid. 't Zal iets voor morgen (heel) vroeg zijn vrees ik...
Good luck nog!

Gepost door: Anna Stesia | 11-01-07

Schandalig eigenlijk, ons zo hard laten blokken aan die woordjes en er dan maar 2 uit vragen :-(.
Maar laten we dat nu maar vergeten en genieten van ons verdiende weekend! Al is mijn hele weekend voorbehouden voor het lezen van die Franse boek... :s
Nog veel ontspannings- en leergenot!

Gepost door: Els | 12-01-07

Dat ken ik ook... Dat van de woordjes ken ik ook, idd schandalig dat ze er dan maar een paar van vragen. Ook dat ivm het weekend ken ik ook: voor mij mag het maar al te rap volgend weekend zijn!!!! dan heb ik nog maar eentje te gaan!
Alleszinds nog veel succes, keep up the goog work!

Gepost door: Assepoes | 13-01-07

Het is alweer om :-(

Gepost door: Els | 15-01-07

De commentaren zijn gesloten.