15-09-06

Een nieuwe blog, een nieuw begin...

Alle veranderingen in mijn leven schreeuwen om een nieuwe blog...

 

Ik zit eindelijk in mijn laatste jaar journalistiek...

Weer tweede zit aan mijn broek, maar ben er toch in geslaagd om mij erdoor te worstelen. Vijf vakken moest ik opnieuw doen. Een gigantische teleurstelling vond ik dat. Ik had gerekend op een vak of twee maximum. Dus toen ik dat papiertje met punten in mijn handen kreeg, wist ik niet waar ik het had. Ik was echt vreselijk teleurgesteld. Heb dan ook mijn uiterste best gedaan tijdens die tweede zit... En het heeft geloond! Helemaal geslaagd en eindelijk in mijn laatste jaar journalistiek. Het einde is in zicht. Na een onsuccesvolle studie vertaler-tolk, is mijn 'afstuderen' eindelijk in aantocht!

Vandaag moesten we voor het eerst op school zijn voor een inleiding op het komende jaar: lessen, stages, projecten, praxis,... Het gaat een erg druk jaar worden. Maar ik heb zo het gevoel dat dit komende jaar een topper gaat zijn. Eindelijk echt doen waar we de voorbije jaren zo voor hebben moeten zweten: researchen, schrijven, lay-outen, kortom, alles wat we de voorbije jaren geleerd hebben omzetten in de praktijk! Dat is waar we het voor doen niet??? Ik toch in ieder geval!

 

De grootste verandering in mijn leven is waarschijnlijk al een dikke maand een feit. Ik ben gaan samenwonen met R. Het is nog altijd wennen. Iedere dag zijn er nieuwe dingen om te ontdekken, sommige positief, andere minder positief, maar allemaal nuttig. Grappig hoe je iemand leert kennen op een totaal andere manier! Maar ik ben echt wel gelukkig... en ik denk R ook! Samen wakker worden 's morgens, dat is het zaligste van alles vind 'k!

 

We zitten zo nog echt in onze 'wittebroodsweken'. Ik heb echt 'zorgkriebels'... Ik smeer 's morgens met plezier R's boterhammen voor hij naar zijn werk vertrekt, ik kook zijn lievelingseten, maak cocktails en zet pintjes koud om te drinken bij de voetbal... Vind mezelf soms echt heel grappig!

Maar ik sla de raad van mijn vriendin T en mijn moeder ook niet in de wind: Verwen hem niet te hard, voor je het weet is hij eraan gewoon!  Maar voorlopig ben ik nog in de verwenfase... Eens school echt terug bezig is, heb ik voor al dat verwen waarschijnlijk toch geen tijd meer.

 

Een hoop veranderingen dus, en voor mij het perfecte moment om een nieuwe blog te beginnen. Net zoals op mijn vorige blog zal je hier lief en leed van mezelf kunnen lezen, maar evengoed een hoop dingen die ik schrijf voor school, als ontspanning, enz.

 

Veel leesplezier

XXX

13:58 Gepost door saartje in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

:-) welkom in blogland met je nieuwe blog :-)
veel succes in je laatste jaar met je studies
een fijne vrijdag verder
groetjes

Gepost door: Borriquito | 15-09-06

De commentaren zijn gesloten.